fredag, november 26

Förkylning

Fy katten va tradigt det är!!! Och nu när man verkligen inte har tid att vara sjuk. Men vi kvinnor är mästare på att hålla sjukdom borta. Stoppar i sig Alvedon och låtsas som ingenting. Det behövs mycket för att däcka en kvinna av min kaliber ;) Män däremot, stackars släkte. En liten bacill i systemet och de kan inget annat än att ligga på soffan och inte svara på tilltal. Varför är det så? Jag förstår inte riktigt, och det är väl inte meningen att jag ska det heller. Om jag är sjuk så måste jag fixa allt ändå. Städa, laga mat, gå ut med hundarna, hålla ruljangsen igång liksom. Det ligger lite i det där "kvinnor kan". Nähä, nu ska jag gå och ta två Alvedon och låtsas som ingenting. Tjingeling!!!

tisdag, november 23

Längesedan

Oj vad längesedan det var jag uppdaterade här. Är så att Facebook kom in i mitt liv och då kände jag att jag inte behövde dela med mig här, men det var ju taskigt mot mina trogna läsare. Så nu är det skärpning!
Livet rusar ju på och jag tycker inte det händer så mycket. Man jobbar, städar, tvättar, renoverar och sköter djuren. Samma sak varje dag.
Regn, regn och åter regn. Nu är det så tråkigt så man vill gå i ide. Snart blir det väl en ljusning när julen står för dörren. Alla ljusstakar och stjärnor som ska upp. Hoppas bara det kommer lite snö också så blir det ännu ljusare.
Tjingeling