fredag, juni 19

Midsommarafton

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Under dagen får jag väl i alla fall aktivera vovvarna lite. Tror jag ska köra ett uppsök idag. Patrik får springa ut i backen och gömma sig.
Vi ska väl äta lite också. Patrik vill ha matjesill och "nypärer", vi "barn" ska ha grillad kycklingfilé som jag la i marinad igår kväll. Till det blir det nypotatis och cremefraiche med en speciell kryddblandning i. Blir nog smarrigt. Till sist blir det ju jordgubbstårta förståss ;)

Glad Midsommar!!!!

onsdag, juni 17

Kaffe

Snart 36 år gammal och har inte lärt mig att om jag dricker kaffe på kvällen så kan jag inte somna. Låg och tittade på klockan till 3 inatt.

Igår var en kul dag, precis som en ledig dag ska vara. Jag och André färgade håret, kastanj blev det. Nu äntligen är jag riktigt mörkhårig igen ;)

På kvällen var vi och lämnade "Kajsa 2" till min lillebrors lilla "goding", hoppas hon blir nöjd med den också ;)

Efter det kom Patriks ena syster och systerdotter hit med sina hundar. Det var kul att vovvarna fick rusa av sig lite. Vi tog några bilder.


Visst ser de ut att ha kul på den sista bilden ;) Vi som var där vet.....
Idag blir det nog inte fullt så kul, ska jobba. Börjar kl 16 i eftermiddag :(





tisdag, juni 16

Ikea

Ja, där var vi igår. Köpte golv och lite annat som vi behöver. Köpte lampor till garderoben som kommer bli kanon. Bara längtar, men det blir nog inte inflyttning till midsommar :( Behöver nog midsommar för att göra allt helt klart.

Igår hann jag med att klippa gräset också. Alltså det tar ett par timmar med åkeklipparen. Men vad det kändes konstigt i armarna sen då, det liksom vibrerade en bra stund efter.

Idag verkar det bli fint väder. Ska ställa iordning lite i garderoben och så har jag tänkt att jag kanske skulle kunna få lite solbränna om vädret tillåter. Ikväll ska vi ut och gå tillsammans med annan hund och hundägare. Ska bli intressant, risken är att min arm värker sen eftersom Nikita kämpar hårt för att ligga först :( Får väl se hur det går.

söndag, juni 14

Sol....

Idag skiner solen i alla fall:) (än så länge) Men dagen har bara börjat än.

Igår var vi hos min ena bror och grillade och spelade brännboll och kubb. Det var kul. Men synd bara att en av mina bröder skadade sig. Idag har jag minsann träningsvärk lite här och där. Använde delar av kroppen som jag normalt inte använder. Och så har jag nackspärr också, så jag är lite "leabröten".

Imorgon ska vi åka till IKEA, jippiiiii... Ska köpa golvet men blir nog lite mer än det som slinker ner i kundvagnen ;)