lördag, juni 6

Idag tapetseras det

Just nu pågår tapetsering av sovrummet. Det kommer bli kanonbra.

Jag har varit ute med hundarna och lagt spår. Det gick bra idag. Nikita spårade koncentrerat, och jag hade koll på var jag lagt spåret ;)

Vi har kört en runda förbi SwedenRockområdet. Herregud vá folk. Vi tänkte köpa gasol på ett ställe vi brukar som ligger i Norje, men där var det fullt med campare och gasolen verkade vara slut. Så vi fick köpa i Svängsta istället. Synd det för där är det mycket dyrare. Tänk vá pengar de tjänar på denna veckan i Norje. Folk kan ju hyra ut tältplatser på sina tomter. Alltså vi med 4000kvm tomt hade ju kunnat tjäna jättemycket, om vi hade bott i Norje. En vecka hade man ju stått ut med röran och oljudet som hade blivit, och sen kunde man ju tagit en veckas utlandssemester för pengarna man hade tjänat. Ja, det hade varit kul......

Ikväll ska vi grilla. Har marinerat fläskytterfilé. Det blir smarrigt.....

torsdag, juni 4

Snart helg

Det ser jag verkligen fram emot. Två härliga dagar. Ska nog ut och lägga spår till Nikita och Bella i helgen. Lägga några timmar på vovvarna på lördag. Ska bara tänka ut en bra plats, men det finns ju många bra skogar uppe i Ringamåla. Ska förbereda mig bättre med grejor att märka ut spåret med denna gången, så jag hittar rätt i alla fall.

Idag har jag varit ute och gått en liten runda med Nikita, ska ta en till så fort det blir uppehåll ute. Ösregnar just nu.

onsdag, juni 3

Jobb, jobb, jobb....

Det är mycket jobba denna veckan. De sista två veckorna har jag bara varit ledig två dagar. Så jag börjar känna mig lite mör nu. Men nu har jag bara ett dygn kvar (torsdag till fredag) sen är jag ledig i två dagar.

I helgen ska det tapetseras här hemma. Hoppas på att kunna flytta upp i sovrummet innan midsommar. Jag har inte hittat något golv än. Har inte haft tid att leta heller för den delen.

Som alla vet så kör jag ju moped till och från jobbet. Och idag hamnade jag mitt i ett riktigt oväder. Hagel och sen ösregn. Var inte kul alls. Det gjorde ju riktigt ont på händerna och fötterna (hade sandaler) när det haglade. Hade regnställ på men det hjälpte ju inte mot ett sånt regn så jag var våt in på trosorna när jag kom hem. Nu har jag legat under filten i soffan och huttrat i en timme. Nu skiner solen så retfullt utanför, men jag går inte på "den lätte", jag vet att ovädret väntar på att jag ska sticka ut näsan. Så jag ska hålla mig inne.

söndag, maj 31

Mors Dag

Hela dagen har det varit mammas dag. Har varit hos min mamma och fått grillad korv med pastasallad. Och så hade hon gjort en gudomligt god dressing som man gärna hade suttit och ätit med sked direkt ur skålen. Konstigt att man alltid ska skriva om maten, men det är viktigt i vår familj. Spelade kubb, jag var kass förståss, fick inte ner en enda kloss. (Där rimmade jag bra)

Efter det var det dags för grillning hos Patriks mamma. Där fick vi grillat kött med kokt nypotatis och tzatziki. Mat igen ;)

Ikväll har vi tagit det lugnt. Spelat lite Buzz och tittat på tv. (Jag äger i Buzz i alla fall, någon som vill utmana mig?)

Hundarnas dag har nog också varit bra. I förmiddags sprang Patrik ut i skogen och gömde sig. Nikita fick leta upp honom, det tog 20minuter. Bella kom efter och letade upp oss allihop. Det räckte som aktivering för idag, men eftersom vi också har varit på två kalas så är båda vovvarna utslagna nu. De märkte inte ens när André kom hem ikväll, vilket de aldrig missar annars.