fredag, juni 12

Regn, regn, regn.....

Nu är jag rikitigt trött på regnet. Men igår var det hyffsat väder på dagen. Jag var ute en långrunda med Nikita och jag hade linne på mig för det var så varmt. Men sen på kvällen lagom till studentfesten började det regna. Och idag ser det inte ut som det blir någon ljusning:(

Studentfest ja, mycket trevligt och god mat. Som vanligt så måste jag ju nämna maten. Kycklingfilé i nån god vinsås och med champinjoner i, och med ris till. Måste bara be om receptet till det. Det var jättegott..... Och "minglet" innan var också jättegott. Och sen tårtan mmmmm......

Nu i helgen ska jag jobba, första gången på länge som jag verkligen inte känner för det. Annars brukar jag tycka det är ganska ok att gå dit eftersom jag trivs så bra på mitt jobb.Imorgon är det meningen att vi ska grilla och spela brännboll hos min bror, undrar om det också regnar bort????

torsdag, juni 11

Student

Idag ska vi på studentfest. Det ska bli jättekul. Det är Patriks systerdotter (eller Andrés kusin) som tar studenten. Grattis till dig ;)

Det är ju några dagar sen jag skrev nu. Mina fans är väl helt förtvivlade över att det inte har kommit några inlägg. Men jag har inte haft tid.

Igår slogs mina vovvar :( Jag kan ju förståss inte låta bli att "lägga mig i". Jag stegar rakt in i slagsmålet och försöker dela på dem, inte lätt med två 35kghundar som bara vill slåss. Mitt lår kom lite i vägen så nu är jag blålila och lite sårig på ena låret. Tur att det inte är kortbyxeväder, för det ser för jäkligt ut.

Nu har jag hittat golv till sovrummet. Det blir ett Ikeagolv. Våra kompisar hade ett golv hemma från Ikea som vi lånade en provbit av och det blev perfekt, precis vad jag har varit ute efter. Trodde ju inte att jag skulle finna det jag sökte på Ikea, men Ikea är bra. Jag tar gärna några turer om året till Ikea. Och nu blir det en till, jippiiiii......

måndag, juni 8

Måndag igen...

Det är lite tapetsering kvar, tapeterna räckte inte. Men det är snabbt gjort bara vi får hem en rulle. Jag är mycket nöjd med rummet. Det är ju lite svårt att se innan något har kommit upp, men nu kan man se hur bra det blir. Min man är såååå duktig.








Nu ska jag bara hitta ett golv som passar. Jag är inte riktigt nöjd med provbiten vi har tagit hem, men det "skämmer" inte, så om jag inte hittar något bra alternativ till vettigt pris så får det bli det golvet ändå. Jag tänkte jag ska köra runt och kolla lite idag, ska bara fixa till mig lite och så. Kan ju ta en tur ut till havet någonstans och gå med hundarna lite. Tänkte att de kanske skulle få bada lite. De fäller riktigt rejält just nu och ett bad får väck lite lös päls.


söndag, juni 7

Söndag:(

Jaha, så var det söndag. Snart är helgen över :(

Idag har jag och Nikita gått 5km på Jössa. Det tog 55min, tycker det var ganska bra jobbat.

Igår köpte vi våra första jordgubbar för i år. Det var såååå gott. Jag köpte idag också, ska ha det istället för godis har jag bestämt. Jag måste verkligen börja hålla igen nu, har blivit alldeles för mycket godsaker den sista tiden. Och det sätter sina spår på vågen :( Inte så mycket men man måste ta det direkt, vet ju hur det är om man släpper kontrollen för mycket. Och det vill jag aldrig utsätta mig själv för igen.