fredag, augusti 21

Fredagsmyyyys... igen

Äntligen fredag!!! Ikväll ska vi fira mig lite, blev ju inte så mycket med det i onsdags. Jag och Patrik ska väl äta lite gott och sen lägger vi oss i en varsin ände av soffan och slappar framför dumburken, det är fira det;)
Jag har bara latat mig hela förmiddagen. Har äntligen blivit av med en envis huvudvärk som jag har haft i tre dagar. I eftermiddag blir det en promenad. Ska bara "gotta" mig idag :)

onsdag, augusti 19

Min födelsedag

Den kan vi kanske glömma, en kvinna blir aldrig äldre än 29 ändå. Idag händer inget särskilt. Ska jobba som vanligt. Vi får fira lite med nån god mat på fredag istället. Men innan jag börjar jobba tänker jag ut och gå en runda med vovvarna. Det är ju min favoritsysselsättning ;)

tisdag, augusti 18

Tillbaka till vardagen

Låter tråkigt, men man mår ju faktiskt bra av att ha rutiner.
Har jobbat hela helgen, så idag ska det bli skönt att kunna njuta av en ledig dag. Har tänkt åka till Sternö och gå en låååång runda med mina vovvar. Det är så fint att gå där. Men just nu ligger de och sover, de tycker att vi är helt galna som stiger upp så "tidigt" på morgonen. De har också blivit bortskämda med att ha sovmorgon på semestern.
Måste bara skryta lite om att jag faktiskt har lyckats rätt bra med kommandot "stanna" i sommar. Men Nikita har "mognat" under sommaren, hon har blivit en lugn och trygg hund. Känns bra. Men fortfarande spårar hon ur lite ner vi stöter på andra hundar, men det ordnar snart sig med det också.