lördag, augusti 1

Bara en vecka kvar :(

Nu börjar det närma sig, jobbet alltså. Ser verkligen inte fram emot att börja jobba igen. Men som vanligt kommer man in i det rätt fort. Man ska ju vara glad att man har ett jobb att gå till.

Det har hänt en hel del med huset denna veckan. Altanen är i stort sett färdigmålad, "snickerier" har kommit på plats. Vi har köpt ett nytt soffbord och en stor spegel att ha över matrumsbordet.
Vi kom aldrig iväg till Ullared. Min man blev "överfallen" av garageporten ;) Slog en av sina hårda reglar rakt på hans vänstra stortå så den blev blårödsvart och jättesvullen. Han kunde inte stödja på foten i onsdags morse så det blev en tur till lasarettet istället för Ullared. Som tur väl var så var inget brutet. Vi satsar på att åka på onsdag istället. Får hoppas att inget annat "överfaller" min man innan dess ;)

tisdag, juli 28

Jag ska måla hela världen....

Mycket målning nu alltså ;) Har snart grundmålat allt. Idag ska jag måla med den nya färgen (kulören, som det så fint heter) vi har tänkt ha på huset. Det kommer bli i en grå nyans. Vi ska måla alla nya snickerier i den, men vi målar inte om huset förrän nästa år.
Imorgon tar vi ett brejk från renoveringen och tar en tur till Ullared. Det ska bli jätte kul ;)