söndag, augusti 30

Besök

Nu har snart ännu en helg gått, det går alldeles för fort.
Jag och min man satt precis och diskuterade om varför vi nästan aldrig får några besök. Har vi alldeles för få vänner eller har alla så mycket att göra hela tiden så de inte har tid? Vi brukar försöka köra och hälsa på hos andra, men det blir ju inte så jätteofta heller, vi har ju så mycket att göra;) Nej, man skulle strunta i alla måsten och börja umgås mer istället. Tänk om det blir för sent, vad man ångrar sig då att man inte träffades mer.
I fredags åt vi lite gott och sen intog vi varsin ände av soffan som vanligt. Igår gjorde vi mycket här hemma. Vi målade, klippte gräset och så tog vi upp alla äppel under äppelträdet, och det blev många skottkärror det. Nu är snart äpplena slut, synd för de är mycket goda.
Vovvarna hjälpte till med vad de kunde. Nikita hade fullt upp med att kolla så André skötte röjsågen riktigt, hon sprang en del bredvid mig som körde gräsklipparen och så hjälpte hon Patrik med målningen. Så nu har hon en "fin" grå fläck i pälsen igen. Sen lite då och då var hon tvungen att busa med kossorna som just nu befinner sig precis utanför vår tomtgräns. Bella tog det hela med ro och låg på en skuggig plats och övervakade det hela. Tänk vad lite det behövs för att trötta ut hundarna. De två låg som två statyer och sov hela kvällen, det var knappt att jag fick ut dem på "nattakisset".