torsdag, oktober 8

Mycket hund nu

Jaha, så fick man resultatet på HD/AD röntgen på Nikita. Inte så kul. Armbågslederna var bra, men höftlederna var inte bra. Hon fick grad D. Säger väl inte så mycket men A och B är normal, C är lindrig höftledsdysplasi, D är måttlig och E är höggradig. Det positiva är att man kan göra om röntgen om ett halvår, men då får vi ligga i hårdträning. Motionsträning är det som gäller för att bygga upp hennes muskler. Ska försöka börja cykla med henne också. Idag har jag precis kommit hem från en 1,5 timma lång rask promenad med mycket lösgående hund. Skönt men man blir trött. Om ett halvår kommer jag väl se ut som ett streck. Mager som en skrika. Men det gör ju inget för jag kan ju behöva gå ner några kilo till ;-)

tisdag, oktober 6

Härligt

Tycker hösten är jätte skön. Idag ska jag börja jobba kl 13. Tänker gå en lång runda innan. Solen tittar fram och det är lagom temperatur ute. Perfekt promenadväder.
För övrigt är allt som vanligt. I söndags körde vi till min pappa. Han bor ju en bit ifrån, så sånt brukar planeras i förväg. Men inte denna gången, visst är det väl härligt att vara spontan. Har ju sagt att man ska strunta i alla måsten och försöka umgås istället.