torsdag, juni 25

Inte mycket nytt...

Är rätt så tyst här just nu. Det händer inte så mycket. Nej, sovrummet är inte klart än.
Men sommaren har kommit tillbaka i alla fall :)

Nu känner jag att det börjar bli lite ordning på mitt hem. Har fått in allt i garderoben (det som ska vara där) Alltså i helgen måste vi bara se till att vi kan flytta upp.

Nu kommer jag inte skriva här förrän mitt sovrum är klart ;)
(Bara så alla mina läsare vet)
Ni som är nyfikna är välkomna hem till oss.
Kramisar alla......

söndag, juni 21

Vi é på gång.....

Nu är det snart klart!!! Lägger golvet nu, och sen ska vi bara sätta lister och sen flyttar vi in. Jippiiiii..... Garderoben flyttade vi in i igår. Det blev så jä..a bra rent ut sagt... Är så skönt att ha plats till allt. Idag ska vi köpa en dörr och sätta upp den, och sen lägga resten av golvet.

Helgen har varit underbart skön. Har ju som sagt hunnit med en del i sovrummet och så har jag hunnit med hundarna en del. Igår var jag ute med Nikita och Bella. J. tog Bella och så gick vi rundan runt Mörrumsån. Var så kul att Bella för en gångs skull kunde följa med, men sen var hon lite trött. Men det positiva var att hon haltade inte efter :) Det har hon gjort innan efter en sådan långpromenad.




Midsommarafton då... Jo den var kul. Vi åt och så hemma, men efter det åkte vi till en av Patriks systrar och åt tårtan. Vi delades in i lag och spelade kubb och plockepinn, alltså ett stort som man har i trädgården. Och det var kul så ett plockepinn får vi köpa, det blir sommarens grej det.